Oekraïense kinderen traden op.
Oekraïense kinderen traden op. Foto:

Family Fair voor hulp aan Oekraïne

BARENDRECHT – Afgelopen week is vanuit de Immanuelkerk nog een hulptransport vertrokken naar Oekraïne. Om volgende transporten mogelijk te maken, werd zaterdag de Family Fair gehouden. De kramen met onder meer groente, curiosa en boeken trokken veel bezoekers. Veel mensen kozen ervoor om op te terras te gaan zitten om in de zon bij te praten met bekenden.

Tegen sluitingstijd was er een optreden van een Oekraïens kinderkoortje. De fair leverde 7.608,30 op.


Trio C tot de derde treedt op in Carnisse Haven

BARENDRECHT - In de concertreeks ‘Er zit muziek in Carnisse Haven’ treedt op zaterdag 17 juni Trio C tot de Derde op.

Carel den Hertog (viool) Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) spelen joodse feestmuziek (klezmer) en stukken uit het Balkan repertoire. Elke compositie heeft een verhaal dat ze graag met het publiek delen.
Het concert op zaterdag 17 juni begint om 16 uur. De deuren zijn open vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis. Er wordt een vrije gift gevraagd. Kerkelijk centrum Carnisse Haven is te vinden op de Noordersingel 30.


Verenigde Zangers zingen Elvis

BARENDRECHT - De Verenigde Zangers zingen op vrijdag 9 juni de mooiste gospels van de King of Rock and Roll, onder begeleiding van Hue Blanes uit Australië (tenor en piano) en Gunda Leine uit Letland (sopraan). Muzikale leiding John Bakker. Kaarten kosten euro 5 en zijn verkrijgbaar bij Vijfvinkel Schoenen op de Middenbaan, Kruithof Optiek op Winkelcentrum Carnisse Veste en via de mail voorzitter@deverenigdezangrs.nl De kaarten liggen dan klaar bij de ingang. Het concert begint om 20 uur en wordt gehouden in Carnisse Haven, Noordersingel 30.