Brenda Tempelaar en Lindsey Faken. (foto: Mirjam van Raamsdonk)
Brenda Tempelaar en Lindsey Faken. (foto: Mirjam van Raamsdonk)

Hardloopcursus FTFW Running: in twaalf weken naar 5 of 10 kilometer

BARENDRECHT - Wekelijks verzorgt Fit The Fun Way (FTFW) al verschillende fitcamplessen bij de Schoolcampus Lagewei. Met ingang van 23 maart wordt er een nieuw programma gelanceerd.

De eerste hardlooples start om 19 uur. Tijdens de hardloopcursus worden 12 gezamenlijke trainingen van een uur aangeboden. “Bij FTFW Running bouw je op naar een afstand, verbeter je jouw prestatie of blijf je langer op jouw niveau. Je traint met een persoonlijk samengesteld hardloopschema wat betekent: langer volhouden, minder blessures en vooral meer plezier in het hardlopen”, leggen de trainers uit.

Door FTFW-oprichter en fysiotherapeut Brenda Tempelaar en gecertificeerde AALO-hardlooptrainer Lindsey Faken wordt er naast het hardlopen ook aandacht gegeven aan: techniek, voeding en herstel. “FTFW Running onderscheidt op diverse vlakken, waaronder het aanbieden van een persoonlijke nul- en tussentijdse meting, wekelijks aandacht voor (herstel)voeding, live Q&A momenten welke via de Instagram en Facebook kanalen te volgen zijn en door de mogelijkheid geven tot het inwinnen van voedings- en hersteladvies."

Aanmelden kan tot en met 19 maart via de email:

info@fitthefunway.com

Lezers van De Schakel kunnen gebruik te maken van een introductietarief voor 40 euro per maand (in plaats van 45 euro per maand). Vermeld bij aanmelding de code FTFWSCHAKEL (code geldig tot en met 15 maart 2023)

Meer info op de website www.fitthefunway.com