Smitshoek naar 3e plaats op de ranglijst na verlies.

Smitshoek krijgt deksel op de neus van Capelle

BARENDRECHT - Smitshoek verloor de tweede topper op rij met 0-4 van Capelle.

Op sportpark Smitshoek startte de thuisploeg overtuigend en nam vlot combinerend het heft in handen. Onder leiding van de routiniers Peter Verhoeve, Luigi Bruins en Ryan Koolwijk, werd Capelle teruggedrongen op eigen helft. Dit leidde tot kansen die helaas niet verzilverd werden.
Hoe het wel moest liet een 40-jarige routinier van Capelle even zien. Adair Vega Lopes liet keeper Michael Termijn kansloos met zijn schot. Het eerste schot op het doel van Capelle was direct raak. In de laatste minuut werd een corner weggegeven, die na aanraking van een Smitshoeker opnieuw in het doel belande, 0-2.

In de tweede helft leunde een geroutineerd verdedigend Capelle achterover en loerde op en snelle counter. Deze kwam ook doordat een schot op het doel ongelukkig van richting werd veranderd zodat deze achter doelman Michael Termijn plofte, wedstrijd beslist. Het werd zelfs nog erger toen wederom Vega Lopes met zijn tweede goal de 0-4 maakte. Door deze tegenvaller zakte Smitshoek naar de 3e plaats.

Volgende week weer een nieuwe kans als Smitshoek op bezoek gaat bij sportclub Feyenoord, aanvang 15 uur.