Heerjansdam tegen Rijsoord eindigde in gelijkspel.

Heerjansdam veerkrachtig

HEERJANSDAM - Heerjansdam speelde zaterdag uit tegen Rijsoord (2-2).

De eerste kans van de wedstrijd was voor de Dammers. Mike Sloof opende op Justin van den Berg, die zijn schot gestopt zag worden door keeper Jesse Verveer. Eén van de eerste keren dat Rijsoord met veel spelers op de helft van Heerjansdam was, leverde een hoekschop op. De doorgekopte bal viel bij de tweede paal voor de voeten van Everton Zimmerman en die tikte de bal binnen: 1-0.

Tweede helft

Trainer Ben Mierop wisselde na de rust Jarno Visser en Plaizier voor Ronald Ouwens en Shedwin Martina. En moest twee minuten na de rust noodgedwongen  Soufiane Erriani inbrengen voor een geblesseerde Railey Martijn. De gelijkmaker viel snel daarna door Ouwens na een bal van Gianni Straal, 1-1.

Plotseling, in de 83e minuut, kwam Rijsoord op voorsprong door weer Zimmerman: 2-1. Heerjansdam toonde veerkracht, want vier minuten later was het weer gelijk. Homan speelde ‘artistiek’ Lukas Valster aan en die schoot half uit de draai raak: 2-2 in de 87e minuut. Daarna ging Heerjansdam (tevergeefs) nog op zoek naar de winst.

Op zaterdag 11 maart speelt Heerjansdam thuis tegen DCV om 14.30 uur.