Muziekopleiding bij Albeda.
Muziekopleiding bij Albeda. Foto:

Albeda mbo-opleiding in de muziek

RHOON - Wie muzikaal talent heeft en het liefst brood wil verdienen met muziek, kan bij Albeda terecht. Albeda biedt daar alle tools voor. 

Of men nu een instrument bespeelt, zingt of muziek maakt met een computer. Tijdens de opleiding schrijft men muziek om die daarna op te nemen in de studio.

Muziek Centrum
Op de locatie in Rhoon hebben studenten de beschikking over alle mogelijke faciliteiten en materialen. Van muziekinstrumenten, oefenruimtes, editrooms, studio’s, DJ booth tot een podium. Docenten komen uit de muziekwereld. Ze leren de studenten hun muziek in de markt te zetten en als zelfstandig muzikant of producer een eigen business op te zetten.

De opleiding wordt al acht jaar op rij verkozen tot Mbo-topopleiding in de mbo-keuzegids.

Open dagen
Op de open dag op donderdag 16 maart tussen 15 en 20 uur staan studenten én docenten met een infostand op de Rosestraat klaar om te helpen bij de studiekeuze. Ga voor meer info naar: albeda.nl/opendagen.

Wie de leslocatie in Rhoon wil bekijken en de opleiding echt wil, kan een dag mee lopen bij de opleiding. Stuur een mail naar muziek@albeda.nl. Meer info via albeda.nl/studiekeuze.

albeda.nl/
muzikant-producer


Paasmeeting IJE Koor

BARENDRECHT – Op Eerste Paasdag, zondag 9 april, houdt het I.J.E.-koor Rotterdam haar Paasmeeting 2023 in de Triomfatorkerk. Aanvang 17 uur.

Tijdens de Paasmeeting is er veel samenzang en zal het koor natuurlijk ook liederen zingen. De overdenking wordt verzorgd door ds. H.J.K van Geerenstein uit Rhoon.

Aan de Paasmeeting wordt meegewerkt door het I.J.E.-koor Rotterdam, en de I.J.E-Band, allen onder leiding van Damyan Vermaas. De toegang is gratis. De Triomfatorkerk staat een de Gebroken Meeldijk 150.