Anouk van Doren en Marjolein Slagmolen.
Anouk van Doren en Marjolein Slagmolen. Foto:

TVB steunt goede doel bij openingstoernooi

BARENDRECHT – Bij tennisvereniging Barendrecht (TVB) vond op zaterdag 23 maart het openingstoernooi plaats.  

De avond stond in het teken van de Roparun. Op deze wijze wil TVB haar maatschappelijke rol vervullen en haar deel bijdragen aan dit goede doel. Een van de deelnemers Anouk van Doren zal meelopen met team 60 Pameijer. De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend. De opbrengst van het toernooi inschrijfgeld alsmede van de loterij wordt hiervoor volledig ter beschikking gesteld aan dit team. De loterij werd gesponsord door diverse bedrijven, waaronder de hoofdprijs door Bonheur by Lust, een all inclusive etentje.  

De avond was geslaagd met diverse leuke potjes tennis. Aan het einde van de avond werd de prijs van de gewonnen loterij overhandigd aan Marjolein Slagmolen en werd de cheque van 582 euro overhandigd aan Anouk. TVB wenst haar veel succes bij de Roparun. 


Heerjansdam stunt bij FC ’s-Gravenzande 

HEERJANSDAM – Op zaterdag 23 maart speelde Heerjansdam uit tegen het hoog geklasseerde FC’s-Gravenzande en zocht na afloop uiterst teleurgesteld de kleedkamer op. Het werd een onverdiende zure nederlaag.  

De thuisclub kreeg het eerste kansje, maar Frank Broos kopte na een voorzet over het doel van keeper Yoël van Dalen. Daarna kwam Heerjansdam beter in de wedstrijd en in de tiende minuut kopte Gert-Jan Plaizier raak, na een prachtige aanval, opgezet door Davy Mierop en daarna voorgezet door Jarno Visser: 0-1. Ruim vijf minuten later stuurde Lars Brinkman de snelle Milan van den Berg diep en die tikte de bal langs de uitkomende keeper Edgar Leerdam: 0-2 en mocht de doelman blij zijn met de gele kaart, na de overtreding op Van den Berg. 

Tot in de 84e minuut stond er 0-2 op het scorebord en daarna ging het mis. Stefan Bruijn scoorde 1-2 en het van slag geraakte Heerjansdam zag dezelfde speler een minuut later weer scoren: 2-2. En of dat niet erg genoeg was schoot Sil van Ooijen drie minuten later ook nog de 3-2 binnen.