Roparunteam 128 Dalton Lyceum Barendrecht.
Roparunteam 128 Dalton Lyceum Barendrecht. Foto:

Dalton doet weer mee aan de Roparun

BARENDRECHT - Roparunteam 128 Dalton Lyceum Barendrecht zal dit jaar voor de zesde keer deelnemen aan de Roparun. Het team nam eerder deel aan de Roparun in de jaren 2008, 2009, 2014, 2018 en 2022.

Het team bestaat voornamelijk uit personeelsleden van het Dalton Lyceum Barendrecht. Ze kijken er naar uit om weer deel te nemen aan de Roparun. Naast de fysieke prestatie worden er gedurende het schoolhjaar verschillende Roparunacties gehouden.

Zo was er tijdens de sinterklaasperiode een chocoladeletteractie en staan er voor de meivakantie sponsorlopen voor de leerlingen gepland. Daarnaast organiseert het team ook acties onder personeelsleden zo staat er een bier- en wijnproeverij op 18 april en later dit schooljaar een pubquiz op de planning.

Loopster Lindsey Faken biedt daarnaast samen met haar compagnon Brenda Tempelaar een FTFW Running hardloopclinic aan, waarbij de opbrengst naar haar Roparunteam gaat. Deze hardloopclinic zal gehouden worden op zondag 7 april vanaf 10 uur bij Dalton Lyceum Barendrecht en is zowel geschikt voor een onervaren- als ervaren loper. Het zal een interactieve ochtend worden van zo’n anderhalf uur, waarbij theorie over hardlopen, loopscholing en techniek aanbod komen. Meer info over deze actie is te vinden via de Instagram pagina van Fit The Fun Way.

Naast het houden van acties kunnen er ook Roparunloten voor 2,50 euro per stuk gekocht worden, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Sinds dit jaar gaat dit niet via het bekende Roparun lotenboekje, maar kan via de lotenlink, loten worden gekocht.
roparunloterij.nl


Streekmarkt op De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op De Kleine Duiker aan de 3e Barendrechtseweg 511 wordt elke tweede woensdag van de maand van 10 tot 16 uur de Streekmarkt gehouden.

Er zijn markten op woensdag 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 14 augustus en de laatste van dit jaar op 11 september.