Afbeelding

Le Bonheur feliciteert Centrumtuin

Algemeen

BARENDRECHT - Centrumtuin Barendrecht heeft de Betere Buurtprijs 2017 van Patrimonium Barendrecht gewonnen. Reden voor Le Bonheur op de Middenbaan om de vrijwilligers te trakteren op hun geprezen appeltaart. Maurice van der Hoek van Le Bonheur: ,,De Centrumtuin ligt praktisch in onze achtertuin. Een mooi initiatief en het winnen van de Betere Buurtprijs vonden wij een felicitatie waard." Arend Wesdijk, initiatiefnemer van de Centrumtuin, weet het gebaar te waarderen: ,,Door dit project zie je hoe maatschappelijk betrokken Barendrechtse ondernemers zijn. En de taart smaakt als vanouds voortreffelijk!"

Centrumtuin Barendrecht ontving de Betere Buurtprijs vanwege de inzet om een stukje braakliggend terrein (ca. 800 m2 achter de Lohmanstraat) bij te houden en om te toveren tot een tuin van liefde en ontmoeting. Nieuwkomers en oudere Barendrechters ontmoeten elkaar in de tuin om samen bezig te zijn of te genieten van de natuur. Het is een gemêleerd gezelschap: jong en oud en van minstens vijf nationaliteiten. Met de prijs hopen de initiatiefnemers meer ontmoetingen te kunnen realiseren. Meer informatie is te vinden op www.arendwesdijk.nl/centrumtuin of via 06 - 23 43 17 17.

Vandaag om 10 uur is Arend Wesdijk te gast bij Weekendmix, het radioprogramma van Exxact Barendrecht. Hij komt hier praten over de Betere Buurtprijs. 

Advertenties uit de krant