Burgemeester Jan van Belzen en wethouder Tanja de Jonge.
Burgemeester Jan van Belzen en wethouder Tanja de Jonge. Foto: Marcel Krijgsman

Van Belzen en De Jonge in Gemeenteloket

Algemeen

BARENDRECHT – Burgemeester Jan van Belzen en wethouder Tanja de Jonge (GroenLinks) zijn donderdag 6 september te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Van Belzen spreekt over de politie-inzet in Barendrecht en luisteraars maken kennis met wethouder Tanja de Jonge en haar portefeuille.

De gemeenteraad bespreekt deze maand het strategisch beleidsplan van politie-eenheid Rotterdam. Ook beraadt zij zich over een voorstel om meer geld vrij te maken voor de aanpak van ondermijnende en georganiseerde criminaliteit. Van Belzen is portefeuillehouder veiligheid.

Tanja de Jonge is sinds het nieuwe wethouder namens GroenLinks. Zij heeft lokale initiatieven, wijkgericht werken, duurzame gemeente en cultuur in haar portefeuille. Ook houdt De Jonge zich bezig met de projecten Nieuw-Reijerwaard, De Baerne en Hart van Carnisselande en is zij wijkwethouder van enkele wijken in Carnisselande. De Jonge was eerder politiek actief voor GroenLinks en onder meer oprichter van Lokaal Fonds voor Barendrecht.

Gemeenteloket is elke donderdag vanaf 19 uur live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket.

Advertenties uit de krant