Afbeelding

Intratuin geeft kijkje in de kerstkeuken

Algemeen

RHOON - Kerst staat vooral voor gezellige familiediners en natuurlijk de mooiste kerstversiering, zowel binnen als buiten. En vooral dat laatste is waar Intratuin Rhoon graag bij helpt dankzij de kerstshow met kleurrijke kersttrends en leuke bezienswaardigheden voor jong en oud.

De kerstshow begint met het thema 'Coming Home'. Kerst zoals we kerst allemaal kennen; traditioneel, veel rode, witte en zilveren accessoires, notenkrakers en kerstkousen aan de schoorsteen. Bezoekers worden ontvangen door een gigantische kerstknuffelbeer en kunnen een foto maken in het kerstchalet. Iets verderop is een ruim opgezette doe-het-zelf-afdeling, mét praktische voorbeelden. Een walhalla voor creatievelingen.

Vervolgens komen bezoekers in een sprookjesachtig thema terecht: 'Frost Delight', dat zich kenmerkt zich door de witte en grijsgroene poederkleuren, besneeuwde accessoires en een rustieke en serene uitstraling. Het thema voor mensen met een voorliefde voor de Scandinavische stijl.

Wie liever gaat voor iets stoerders, kan terecht bij het thema 'Denim Blues'. Dit thema bevat veel leren en houten accessoires, roestkleur, donkerblauw en denim. En tot slot gaan bezoekers van stoer naar vrouwelijk met 'Floral Deluxe'. Dit thema staat voor overdadige luxe met veel bloemen, goudtinten en de kleuren bordeauxrood, roze en donkerpaars.

Daarnaast heeft Intratuin Rhoon natuurlijk een van de grootste presentaties miniatuurdorpen van Nederland, met dit jaar een nieuwe en eigen collectie: een Oudhollands kerstdorp met onder meer een oude bekende: het oude raadhuis van Poortugaal. De kleintjes kunnen zich vermaken in de draaimolen in de winkel.

Donderdag 22 november van 18 tot 21 uur houdt Intratuin Rhoon een Kerst Inspiratieavond met workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en veel kerstinspiratie.

Advertenties uit de krant