Afbeelding

Theater on Tour in Carnisselande

Algemeen

BARENDRECHT - Theater het Kruispunt presenteert zaterdag 25 mei een theaterprogramma in Carnisselande. Dat wordt gedaan in het kader van het project Theater het Kruispunt On Tour. Het doel is om publiek in Carnisselande kennis te laten maken met theater. De magie van jeugdtheater kan beleefd worden in Bibliotheek Carnisselande en iedereen kan genieten van straatmuzikanten in Carnisse Veste. Theater het Kruispunt on Tour wordt mogelijk gemaakt door gemeente Barendrecht.

Het programma is als volgt:

Hakim – Hakim op z'n best
Za. 25 mei, 12.00/ 14.30 uur (locatie: bibliotheek Carnisselande)
Hakim, bekend van Sesamstraat, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met Hakim op z'n best is alles mogelijk. Toegang gratis, maar aanmelden verplicht via www.theaterhetkruispunt.nl/hakim  / 0180-615958. Er is plek voor max. 50 bezoekers.

De Flamingos
Za. 25 mei, 12.30/ 13.50 uur (locatie: bibliotheek Carnisselande)
Een mix van muziek en cabaret. De Flamingos spelen akoestisch en beschikken over een uitgebreid repertoire, van bekende smartlappen tot meezingers en top 40-hits. Alles driestemmig vertolkt. Voor elk wat wils: u vraagt, De Flamingos draaien.  Hun presentatie is humoristisch en stijlvol.

Mooi weer op straat
Za. 25 mei, 12.40/ 14.00 uur (locatie: Carnisse Veste)
Mooi Weer Op Straat brengt op instrumenten als accordeon, altsaxofoon, cajon en akoestische gitaar, dansbare Top40-hitjes, hiphop en house. Waar een DJ gebruik maakt van een mengtafel en grote boxen, mixt Mooi weer op straat met hun akoestische instrumenten de ene cover na de andere. Ze weten bij iedere gelegenheid de voetjes van de vloer te krijgen.

Ageeth de Haan – Dag zon, dag zee
Za. 25 mei, 13.00 uur (locatie: bibliotheek Carnisselande)
Dag zon, dag zee! is een sprankelend programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Het publiek mag meedoen of lekker luisteren, alles is goed. Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Toegang gratis, maar aanmelden verplicht via www.theaterhetkruispunt.nl/ageethdehaan  / 0180-615958. Er is plek voor max. 50 bezoekers.

Advertenties uit de krant