Afbeelding

Visser & Visser bestaat 30 jaar

Algemeen

BARENDRECHT - Ger en Steef Visser startten op 1 april 1989 samen het accountantskantoor Visser & Visser in Rotterdam. Na drie maanden verhuisde het kantoor naar Barendrecht, een strategische plek en tevens woonplaats van Ger Visser.

Door de sterke groei is de vestiging sinds 1999 te vinden op de huidige locatie, Bijdorp-Oost 60, dat al gauw bezet werd door een groeiend aantal medewerkers. ,,We groeiden uit onze jas. Daardoor zijn vanuit Barendrecht door celdeling andere vestigingen ontstaan, zoals Oud-Beijerland, Dordrecht en Gouda. Inmiddels zijn we dertig jaar, twaalf kantoren en driehonderd medewerkers verder'', vertelt Ger Visser.

Het stimuleren van ondernemerschap en vakmanschap zit Visser & Visser in de genen. Vanuit Barendrecht zet het kantoor zich met enthousiaste medewerkers in om klanten te bedienen met een breed scala aan diensten, zoals audits, accountants- en belastingadvies, hrm-advies, advies bij opvolging en overname van een onderneming et cetera. Ook is het kantoor actief in Barendrechtse ondernemersverenigingen als VBO-freshworld en ondernemersclub De Baron.

Visser & Visser Barendrecht laat ook zien maatschappelijk betrokken te zijn. Afgelopen jaar leverde het kantoor een bijdrage in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door met een groep van twintig collega's de handen uit de mouwen te steken met stichting Present, waarvan Ger Visser ambassadeur is. Ook duurzaamheid staat in Barendrecht hoog op de agenda. De vestiging hield afgelopen jaar een themasessie voor ondernemers om het belang en de uitdagingen van duurzaam ondernemen te bespreken.

Dit jaar werd Visser & Visser uitgeroepen tot Beste Werkgever in de financiële sector. ,,Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die Visser & Visser typeren. Hiermee zet Visser & Visser zich al dertig jaar in voor ondernemers en doet dat ook in de toekomst. Full service met oprechte aandacht,'' aldus Ger Visser.

Wie wil kennismaken, kan contact opnemen met Ger Visser (0651419974) of Marco Ruit (0627140359).

Advertenties uit de krant