Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto: Jeanet de Vries-Iterson
Foto: Jeanet de Vries-Iterson

Elf Ranken verrast door biljartvereniging

BARENDRECHT – De Elf Ranken ontving donderdag 9 mei een elektronisch bingoapparaat en dertig nieuwe bingoplankjes uit handen van leden van Biljart Vereniging Carnisselande. Elly van Vliet, locatiemanager, nam het cadeau in ontvangst. Uiteraard werd er daarna gelijk bingo gespeeld.

De leden wilden graag iets organiseren voor een goed doel voor ouderen in Barendrecht. Dat is een loterij geworden. De prijzen voor de loterij zijn gesponsord door de winkeliers van Carnisse Veste en cadeauwinkel Humanitas Inclusief. De Elf Ranken werd gekozen als goed doel, omdat de biljartvereniging net als het verpleeghuis vijftien jaar geleden in Carnisselande is neergestreken. Naast het organiseren van de loterij was er een statiegeldactie bij Jumbo.

Elly van Vliet: ,,Namens alle bewoners van De Elf Ranken dank ik Biljart Vereniging Carnisselande heel hartelijk voor dit mooie initiatief. Speciale dank gaat uit naar Alie Monster en Annelies Louwe. We hopen nog veel gezellige bingomiddagen in De Elf Ranken te organiseren!''

Meer berichten