(foto: PvdA)
(foto: PvdA)

PvdA Barendrecht trapt nieuw politiek seizoen af

Algemeen

BARENDRECHT – In het Trefpunt vond zaterdag de algemene ledenvergadering van PvdA Barendrecht plaats. Het was het startschot voor het politieke seizoen 2019/2020.
Eén van de punten op de agenda was het bezoek van PvdA-wethouder Reshma Roopram die de aanwezige leden bijpraatte over de plannen van het college. Centraal in haar verslag stonden de nieuwe begroting en de ontwikkelingen op het gebied van haar portefeuille: Zorg & Welzijn, Jeugd en Volksgezondheid.
Voorzitter Cengiz Tutar toonde zich tijdens de borrel na de vergadering blij met de opkomst en de discussies. "We vonden het erg leuk om te gast te zijn bij Stichting Velerlei en hier, in het Trefpunt, te vergaderen. Het is goed dat we in Barendrecht zulke mooie plekken hebben voor bijeenkomsten als deze. Ik vond het ook een erg interessante vergadering. Vooral de geplande bezuinigingen, deels als gevolg van de hoge investeringen en voorzieningenniveau waar door vorige colleges op zijn ingezet, leidden tot levendige discussies onder de leden. Maar Reshma vertelde dat Barendrecht blijft investeren in zorg en welzijn en vertelde over nieuwe, mooie projecten voor jongeren. Het lijkt erop dat de pijn van de bezuinigingen zo eerlijk mogelijk over iedereen wordt verdeeld. Ook als PvdA Barendrecht hebben wij trouwens een paar leuke initiatieven voor het komende jaar gepland, waarover we snel meer kunnen vertellen."

Advertenties uit de krant