Logo deschakelbarendrecht.nl
De vestiging van Korpershoek aan de Kooiwalweg.
De vestiging van Korpershoek aan de Kooiwalweg. (Foto: )

Korpershoek Autoverhuur stopt na 50 jaar

BARENDRECHT - De eigenaren van Korpershoek Autoverhuur BV zijn door verzekeraars genoodzaakt alle kortlopende verhuuractiviteiten van het bedrijf per 1 juli 2020 te staken. Dit geldt voor de vestigingen Rotterdam en aan de Kooiwalweg in Barendrecht.

Afgelopen najaar zijn er nog rolstoelbussen aan het wagenpark toegevoegd omdat 2020 verwachtingsvol tegemoet werd gezien. “Niet lang daarna heeft haar verzekeraar meegedeeld de bedrijfswagenverzekering niet te verlengen noch om een offerte voor herberekening van de premie aan te bieden. Korpershoek Autoverhuur heeft om haar vertrouwde dienstverlening te waarborgen, alles in het werk gesteld om de verhuuractiviteiten voor 2020 zeker te stellen. Hierdoor werd duidelijk dat het wagenpark tegen aanvaardbare condities verzekeren en rendabel ondernemen een onmogelijke combinatie is, juridische stappen ten spijt”, deelde het bedrijf vrijdag 8 mei mee.

De directie en haar medewerkerkers betreuren dat, ten gevolge van bovengenoemde impasse, de toekomst geen ruimte biedt voor de kortlopende verhuur met vestigingen in Rotterdam en Barendrecht. Na ruim 50 jaar zijn de heer en mevrouw Korpershoek gedwongen afscheid te nemen van de bedrijfsactiviteit als autoverhuurder als ook van haar klantrelaties, leveranciers en werknemers. Dat dit het gevolg is van onderlinge afspraken tussen verzekeraars maakt dit besluit voor de eigenaren uitzonderlijk pijnlijk.

Garagebedrijf J. Korpershoek BV zal voor regulier onderhoud aan auto(s) en als APK keuringsstation aan Cilinderstraat 15 te Rotterdam wel operationeel blijven.

De heer J. Korpershoek en mevrouw G. Korpershoek – Luijten zijn haar trouwe huurders, leveranciers en zakenpartners dankbaar voor het vertrouwen en de prettige klantrelaties die door de jaren heen zijn ontstaan.

Voor meer informatie: www.korpershoek-autoverhuur.nl of E info@korpershoek-autoverhuur.nl.

Meer berichten