Vandaag besteld, morgen in huis bij Vers & Vers
Logo deschakelbarendrecht.nl
<p>Vers & Vers bezorgt een groot assortiment thuis.</p>

Vers & Vers bezorgt een groot assortiment thuis.

(Foto: Ronald Hooijmeijer)

Vandaag besteld, morgen in huis bij Vers & Vers

BARENDRECHT – Wat de toegevoegde waarde van Online versmarkt Vers & Vers is? Jonge ondernemers Jeffrey (33) en Jarno (29) Moret herhalen de vraag en kijken elkaar heel even aan. ,,Het zijn er eigenlijk vier,” steekt de oudste van de twee broers van wal.

Online winkelen bij Vers & Vers is ten eerste een complete versbeleving, daarnaast zijn de producten zijn gemiddeld drie dagen verser dan men in de supermarkt koopt. Vandaag voor 12 uur besteld, is gegarandeerd de volgende dag geleverd en tenslotte is de bezorging, als het aankoopbedrag hoger is dan € 25 gratis.”

Lokaal

Vers & Vers is een jonge onderneming, maar de twee broers zijn geen starters in de AGF sector. Al jong waren ze op het handelsterrein in Barendrecht te vinden. Dat resulteerde in een goedlopend groothandelsbedrijf met een passie voor biologische groenten en fruit.

,,Jeffrey: ,,We wilden al wat langer de consumentenmarkt gaan beleveren. In eerste instantie was het de bedoeling dat alleen met AGF producten te doen, maar al snel vonden we het aanbod niet compleet genoeg en kregen we ook de vraag naar andere versproducten. We leveren nu naast aardappelen, groenten en fruit, ook brood, kaas, vlees, kruiden, sapjes en eieren. De producten komen van lokale ondernemers. Het brood wordt de nacht voor levering gebakken door Bakkerij Pot en Slagerij Bergwerff snijdt het vlees en de worst vers van het mes. Van Vugt levert de kruiden dagvers. Ruim zeventig procent van ons assortiment is biologisch. Dit is duurzaam en gezond. Door middel van slimme distributie en het verwijderen van onnodige schakels in de keten, houden we onze kosten laag en prijzen we de producten zeer scherp.”

Vijfhonderd artikelen

Lokaal is toch een woord dat bij Jeffrey en Jarno veelvuldig valt. Ook de bouw van de website en App is in handen gegeven aan een lokale ondernemer. Jarno; ,,Waarom ver zoeken als het dicht bij huis ook te vinden is. Ezra, Marnix en Tim hebben met hun Online marketing bedrijf ‘Lokaal Gevonden’, de huisstijl, website en App gemaakt. De plusminus, vijfhonderd artikelen zijn met telefoon, tablet of laptop eenvoudig te bestellen.” De ondernemers richtten zich voornamelijk op consumenten in een staal rond 50 km van Barendrecht. Maar de eerste bestellingen uit de regio daarbuiten komen al binnen. Jeffrey: ,,Waar de bestellingen ook vandaan komen, we leveren gegarandeerd de volgende dag tussen 16 en 20 uur. Vandaag bestellen om dan over zeven dagen je spullen een keer te krijgen is bij ons niet aan de orde.”
www.versenvers.nl
www.lokaalgevonden.nl

Meer berichten