Desiree de Bruin en Cobi Louws.
Desiree de Bruin en Cobi Louws. Foto:

Adventproject van stichting Present in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 6 december zijn Desiree de Bruin, coördinator stichting Present en Cobi Louws, begeleider projecten te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Desiree de Bruin is de nieuwe coördinator van stichting Present. Samen met Cobi Louws bereiden zij het kerstengelenproject voor die in de Adventsperiode, vier weken voor het Kerstfeest.

Meer dan 100 vrijwilligers verrassen als kerstengel mensen met een traktatie in Advent, met iets lekkers, eigen gebakken lekkernijen, een tekening van kinderen of een bezoekje. Juist aan mensen voor wie december een moeilijke maand is, vanwege gemis en rouw, vanwege eenzaamheid of aan huis gekluisterd zijn, maar ook zomaar om aandacht te geven wat iedereen goed doet. Jongeren worden hierbij niet vergeten. Juist in december, waarin velen hoopvol naar kerst uitkijken, zijn er anderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Desiree de Bruin en Cobi Louws vertellen over het kerstengelenproject nu de adventsperiode is begonnen. Opnieuw ziet Stichting Present dat in december een legerschare aan kerstengelen door Barendrecht lopen, die samen hoop en licht brengen. Het is een win-win situatie want heel wat mensen reageren blij, enthousiast of ontroerd naar stichting Present. Hoeveel verhalen kunnen Desiree en Cobi al delen? Verloopt het kerstengelenproject ook dit jaar hoopvol?

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht.
www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant