Sébastienne Hol.
Sébastienne Hol.

Podcast en muziektheater in Podium Vis

Algemeen

 BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan interessante gasten. Met dinsdag 31 januari: podcast en muziektheater.

Tussen 20 en 21 uur zijn Teun Nootenboom, Jonathan Wisse, Sem van Loon en Sophie van Hattem te gast. Ze zijn leerlingen van het grafisch lyceum in Rotterdam. Samen maken ze een podcast over alledaagse zaken. Jos heeft ze uitgenodigd om naar de studio komen om te praten over het hoe en waarom van de podcast. Ook gaan Teun, Jonathan, Sem en Sophie live een podcast in de uitzending maken.
Van 21 tot 22 uur is

tussen 20.00 en 21.00 uur is de cast van ‘Trouble in Pantoland – What’s in the Box’ te gast. Theatergroep I.D.E.A. (‘International Drama Group for English Speaking Associates’ ) bestaat 13 jaar en viert dat (begin februari) met een nieuwe Engelstalige muziektheater show. Het script van de voorstelling is geschreven door de Barendrechtse zangeres Sébastienne en haar vader Cees Hol. Sébastienne is ook de regisseur. Naast Sébastienne en Cees zijn in de studio diverse karakters van de show aanwezig, waaronder haar moeder Coby. Voor meer info, zie www.idea-panto.nl

Techniek is in handen van Hans van Hengel.

Advertenties uit de krant