Afbeelding
ADVERTORIAL

Ruim en groen wonen in Princessehof in Puttershoek

Algemeen

Ruim en groen wonen in Princessehof, op loopafstand van het centrum van Puttershoek met in fase 2 16 grondgebonden (eengezins)woningen.Ruim en groen wonen. Dicht bij de brede Oude Maas waar je vanaf de dijk overheen tuurt. Dicht bij de historische haven en dicht bij alle winkels en voorzieningen van het gezellige dorpscentrum. 

Binnenkort wordt gestart met de 1e fase van het mooie project Princessehof en zal de bouw van het appartementengebouw gaan beginnen. Het totale project, op een unieke locatie, midden in het dorp, omvat totaal 35 energiezuinige woningen waarvan 16 grondgebonden eengezinswoningen. 

Fase 2 is nu in verkoop en omvat 11 tussenwoningen, 2 hoekwoningen, 2 twee-onder-een kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Stuk voor stuk hele ruime woningen, zo hebben de tussenwoningen oppervlakten vanaf liefst ca. 136 m2 woonoppervlakte. De koopsommen van de rijwoningen zijn vanaf € 419.950,= v.o.n. De riante 2 twee-onder-een kapwoningen hebben woonoppervlakten vanaf 172 m2. Daarbij komt een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De enige vrijstaande woning binnen dit mooie project geniet van maar liefst 194 m2 woonoppervlakte, een achtertuin van 120 m2, een stenen garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Alle woningen zijn gasloos; ze worden op duurzame wijze gebouwd en van duurzame installaties voorzien. Verwarming én koeling gaat via een warmtepomp die de warmte en koude uit bodembronnen haalt: dat is zeer efficiënt én duurzaam! Op de daken van de grondgebonden woningen vinden we bovendien zonnepanelen die een goed deel van het elektraverbruik compenseren. 

Puttershoek ligt in de Hoeksche Waard, een baken van rust en ruimte op steenworp afstand van Rotterdam. In dit dorp vind je alles wat je nodig hebt op loop- en/of korte fietsafstand: van supermarkten en andere winkels tot scholen en sportvoorzieningen. Tot rust kom je in de weidse polders of aan de oever van de Oude Maas. En, met de auto sta je binnen 20 minuten in Rotterdam of Dordrecht.

Voor meer informatie over dit unieke nieuwbouwproject kunt u contact opnemen Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars én Delta NVM Makelaars. Wacht niet te lang, want deze kans op een nieuwbouwwoning vlakbij het centrum wil je niet missen!

Projectwebsite: www.woneninprincessehof.nl 

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars
Vlietkade 1, Oud-Beijerland
0186 – 619 300
hoekschewaard@ooms.com
www.ooms.com 

Delta NVM Makelaars
Achterom 60, Barendrecht
0180 – 200 000
welkom@deltamakelaars.nl
www.deltamakelaars.nl 

Advertenties uit de krant