Afbeelding

Vriendjesmiddag bij OpstapOrkest

Algemeen

BARENDRECHT - Op woensdagmiddag 13 december mogen alle leden van het OpstapOrkest, een aantal vriendjes en/of vriendinnetjes meebrengen. Er is dan een feestelijke repetitie waarbij iedereen wat te doen heeft. Dit vind plaats in de jeugdzaal van de Bethelkerk, Kerkweg 2.

Ook kinderen vanaf 6 jaar die geen vriendje of vriendinnetje bij de Harmonievereniging hebben, zijn welkom. Het is niet noodzakelijk dat ze al een instrument bespelen.

Van 15.30 tot 17 uur kunnen kinderen kijken en meedoen, want dirigent Jurgen Dijksma krijgt het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen. Na de repetitie mogen kinderen zelf een aantal instrumenten uitproberen.

Wie al blokfluit speelt en wil overstappen naar een ander instrument overstappen, is ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton en trombone) en ook houten blaasinstrumenten (blokfluit, klarinet, dwarsfluit, hobo en saxofoon) en slagwerk zijn mogelijkheden om lessen te volgen en na een poosje mee te komen spelen in een orkest.

Inlichtingen en aanmelden voor lessen kan bij leerlingencoach Maria Prooi per mail: info@harmoniebarendrecht.nl of bel 06 42412638

www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant