Laressa Admiraal.
Laressa Admiraal. Foto:

Salon Bella Derma geopend in Dorpsstraat

Algemeen

BARENDRECHT – Met de opening van haar schoonheidssalon Bella Derma aan de Dorpsstraat 154AB, gaat voor Laressa Admiraal een oude wens in vervulling.

“Jaren geleden vond ik dit al een sprookjesachtig plekje. Ik heb toen gezegd ‘Als ik ooit een eigen salon heb, wil ik hier zitten. “De salon die hier zat ging stoppen en de kans om mijn droom waar te maken heb ik gegrepen”, vertelt ze.

Bella Derma is gevestigd recht tegenover de Dorpskerk. “De dorpssfeer is fijn en sluit ook mooi aan bij het gevoel dat wij onze klanten willen geven. Persoonlijke aandacht en gezelligheid in een gemoedelijke omgeving. Het gratis parkeren is ook prettig, hoewel Laressa inmiddels heeft gemerkt dat parkeerplaatsen hier weleens schaars zijn”.

Laressa Admiraal heeft al twaalf jaar een eigen salon, de laatste paar jaar was ze gevstigd in Rhoon-Portland. Daar kon ze niet meer groeien en moest ze klanten vanwege een klantenstop op een wachtlijst plaatsen. Nu, aan de Dorpsstraat werkt een team van vier huidspecialisten. Hier zijn ook nieuwe klanten weer welkom.

Salon Bella Derma richt zich op huidverbetering van het gezicht. “Wij zijn specialist op het gebied van anti-aging, acne en verfijning van de huidstructuur. We starten altijd met een intake en vragen dan wat de klant wil verbeteren. Ook maken we een huidscan. Daarmee maken we een behandelplan op maat, waarmee we met de klant aan de slag gaan. We kijken daarbij altijd naar het totaalplaatje. Een huidprobleem kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van koemelkintollerantie.”

De klanten komen regelmatig terug in de salon. “Want een huidprobleem heb je niet in één keer opgelost. klanten komen hier om de vier, zes of acht weken.” Bella Derma is dus geen ‘ontspanningssalon’.

Laressa Admiraal is zelf gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gecertificeerd Skinmaster en orthomoleculair schoonheidsspecialiste.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de ontvangstruimte en de vijf behandelkamers van Bella Derma op te knappen. Op Koningsdag wil Laressa graag het resultaat laten zien aan de vele bezoekers die dan naar de Oude Dorpskern komen.

Schoonheidssalon Bella Derma werkt op afspraak. Bel daarvoor 06-41296916.

Advertenties uit de krant