Afbeelding

Reünie De Beuk

Algemeen

BARENDRECHT - Dit jaar bestaat poppodium De Beuk 47 jaar. Omdat deze sinds 15 jaar is gehuisvest in het huidige pand, is er reden  voor een feest: De eerste, echte Beukreünie aan de Eerste Barendrechtseweg.  

Om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken, wordt per decennium iemand gezocht die voor die periode zoveel mogelijk mensen benadert. Daarnaast wil het bestuur zoveel mogelijk verhalen en foto's verzamelen om een boek samen te stellen. Ook zullen interviews worden gehouden. Dit boek wordt gepresenteerd op de reünie en zal te koop zijn tegen een schappelijk bedrag.

De reünie vindt plaats op 22 september en zal gehouden worden op de huidige locatie aan Eerste Barendrechtseweg 53-55. Meer details volgen tegen die tijd, maar er kan vast verklapt worden dat er wordt gebarbecued.

Wie zich wil opgeven als contactpersoon voor de jaren '70, '80, '90 of '00 of op een andere manier wil meewerken om dit evenement tot een succes te maken, kan zich aanmelden via reunie@beukonline.nl of bellen naar Nick Klatten, 0642003407.

Advertenties uit de krant