<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl

Verpleegkundige Malou Zeeman finaliste Miss Beauty of Zuid-Holland

BARENDRECHT – De 19-jarige Malou Zeeman is finaliste bij Miss Beauty of Zuid-Holland 2020. Aan de casting deden 150 meisjes mee. Daarvan mochten er twintig door naar de finale, waaronder de Barendrechtse.

"Voor deze missverkiezing was ik gescout door iemand van de organisatie", vertelt Malou.  "Eerst wilde ik niet meedoen omdat ik dacht dat het niks voor mij was, en ik had het erover gehad met een paar oude vrienden. Tot mijn verrassing zeiden een paar vrienden dat ik 'niet mooi genoeg was' en dat 'verpleegkundigen geen Miss Beauty kunnen worden omdat mensen in de zorg vieze banen hebben en alleen maar oude mensen wassen'. Op dat moment wilde ik heel graag het tegendeel bewijzen tegenover deze mensen, laten zien dat iedereen mooi is en dat als je een doel voor ogen hebt je niet moet opgeven maar juist hard moet werken om je dromen waar te laten worden."

"En dat is mij ook gelukt. Zondagmiddag ben ik naar huis gegaan als finaliste Miss Beauty of Zuid-Holland 2020 met een sjerp", zegt de trots. In de Zuid-Hollandse finale maakt Malou kans op een plaats in de landelijke finale.

Malou wil haar deelname aan de verkiezing gebruiken om iets te doen voor een ander. "Een missverkiezing draait niet alleen om beauty, maar ook om de brains. Daarom ben ik hard bezig met geld inzamelen voor de Linda Foundation. Het is een organisatie die zich inzet voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in armoede leven."

"Niet iedereen bevind zich in ideale situatie. Het is winter, sommige mensen hebben misschien geen dikke jas om warm te blijven. Andere mensen zijn ziek, en het enige wat ze écht willen is beter worden maar daar hebben ze het geld niet voor zeker omdat medicatie steeds duurder wordt. En weer andere mensen offeren alles op om maar een beetje eten te kunnen krijgen. Ik vind dat iedereen een eerlijk kans moet krijgen op het leven, je kunt niet altijd wat doen aan de situatie waar je je in bevindt. Het kan zijn dat je ouders ineens hun baan kwijtraken, en ze door hun leeftijd moeilijker aan een baan. komen. Daarom zet ik me in om iedereen een goed leefbaar leven te geven. Ik heb zelf al geld gedoneerd, maar als iemand geld zou willen doneren kan dat via de link:

www.actievoorlindafoundation.nl/actie/malou-zeeman "

Malou zamelt niet alleen geld in via de link, vertelt ze. "Ik ben ook de straat opgegaan om zo geld op te halen. Zo ben ik dinsdag 3 maart door heel Barendrecht gaan lopen op zoek naar lege flessen. Daarna ben ik nog langs de deuren gegaan in mijn wijk met een sponsorformulier zodat mensen hun donatie konden opschrijven en contact doneren."

Miss Beauty of Zuid-Holland 2020 kan gestemd worden op Malou Zeeman. Daarvoor kunnen mensen 'Poll Zuid-Holland Malou' sms'en naar 3010. Een sms kost 1,10 euro.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>