Afbeelding

Nieuwe reeks DJ lessen

Algemeen

BARENDRECHT - Naast leren zingen of spelen op een instrument, kan iedereen bij CultuurLocaal ook muziek leren mixen als DJ. DJ-docenten Hugo van Oortmerssen en Toon Vengossie geven kinderen en volwassenen DJ-les. Met professionele apparatuur gaan de leerlingen aan de slag en leren alles over beats en tracks.

Al meer dan twintig leerlingen hebben workshops gevolgd of een cursus van acht of tien lessen gehad. Een groepje leerlingen gaat op 24 maart draaien op een lifestyle-beurs in Eindhoven. Vanaf nu kunnen belangstellenden zich weer inschrijven voor nieuwe achtweekse cursussen, die maandag 13 en dinsdag 14 mei bij voldoende belangstelling van start gaan. De lessen duren negentig minuten en starten om 18 en 19.30 uur. Het zijn groepslessen voor vier personen van tien jaar of ouder. De kosten bedragen 126 euro per leerling (tot 21 jaar).

Wie eerst eens wil kennismaken, kan zich aanmelden voor een gratis DJ workshop op zaterdag 13 april van 14 tot 15 uur. De lessen worden gegeven in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Inlichtingen en inschrijven via miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie op www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant