Bij Boon's kom je vriendelijk personeel van alle leeftijden tegen.
Bij Boon's kom je vriendelijk personeel van alle leeftijden tegen.

Buurtwinkeltje nu volwaardige supermarkt

Algemeen

BARENDRECHT – De klanten van supermarkt MCD aan de Marijkesingel zijn blij verrast met Boon's Markt, die maar liefst vierhonderd meter groter is. ,,We zijn volwassen geworden", lacht filiaalmanager Martijn Bresser. ,,We werden gezien als klein buurtwinkeltje, maar stonden wel bekend om de versafdelingen. Deze zijn nu alleen maar beter en groter geworden."
Wie Boon's Markt bezoekt, herkent de locatie nauwelijks terug. Heel veel ruimte. Het doet denken aan een buitenlandse supermarkt, vinden de klanten. Bij binnenkomst belandt de consument direct op de grote versafdeling. Brood van bakkerij Voordijk uit Ridderkerk, een uitgebreid desembroodassortiment en rijskasten, zodat de klant kan zien dat het brood vanaf het deeg tot eindproduct in de winkel wordt gemaakt. Losse gebakje, verse zelf gesneden vleeswaren, vlees dat afkomstig is van eigen koeien en verse kant-en-klaarmaaltijden. Een notenbar waar de noten zelf worden gebrand en luxe wijnen. Martijn Bresser is enthousiast over de winkel en over het team van ruim honderdtien mensen. ,,Het zijn allemaal kanjers", zegt hij. ,,Klantvriendelijkheid is heel belangrijk en daar voldoen ze allemaal aan. We werken hier niet met alleen maar zestienjarigen. Je komt bij ons alle leeftijden tegen."
Er zijn al veel nieuwe gezichten in de supermarkt gespot. ,,Logisch, want Boon's is onderscheidend. We zijn ook iets goedkoper geworden", zegt Martijn. ,,En natuurlijk is er meer parkeergelegenheid dan voorheen. Veel vaste klanten zijn enthousiast en we hopen natuurlijk dat steeds meer Barendrechters onze winkel weten te vinden." Na de zomervakantie zijn er veel scherpe aanbiedingen. ,,Dus dat wordt de auto volgooien", lacht Martijn.
Boon's Markt is van maandag tot en met zaterdag open van 8 tot 20 uur.

Advertenties uit de krant