Mirjam Langelaar van The Better You kijkt naar de hele mens.
Mirjam Langelaar van The Better You kijkt naar de hele mens.

Afvallen en op gewicht blijven

Algemeen

BARENDRECHT - Mirjam Langelaar van The Better You werkte jaren als secretaresse. Maar voeding en lekker eten liepen altijd als een rode draad door haar leven. Sinds een paar jaar is ze gewichtsconsulente, inmiddels fulltime. Ze probeert naar de hele mens te kijken.
Mirjam: ,,Ik merkte dat iedereen een verhaal heeft, dat er vaak meer achter overgewicht zit. Daarom heb ik een opleiding tot life coach gedaan. Daarom wil ik mensen ook altijd zien. Zo kan ik de beste aanpak bepalen.'' Mirjam werkt met PowerSlim. ,,Dat is geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je anders leert eten. Er zijn drie fases: de strikte fase, de overgangsfase en de stabiliteitsfase.'' De spil van de methode is dat deze koolhydraatarm en eiwitrijk is. Deelnemers vallen ongeveer een kilo per week af.
Ze betalen voor de PowerSlim-producten. De consulten – deelnemers worden tot een jaar lang elke week gezien door Mirjam – zijn gratis. ,,Er zijn 140 producten, dus er iets voor iedereen voldoende lekkers te vinden. En er zijn variatiedoosjes om te ontdekken waar je voorkeuren liggen.'' Daarbij eet je vis, vlees en groente. Er zijn zes eetmomenten: drie maaltijden en drie tussendoortjes. ,,Ik hoor na de eerste week vaak dat het niet voelt als afvallen.'' De producten worden langzaam vervangen voor gewone producten. ,,Zo leer je gezonde keuzes te maken en maak je een levensstijlverandering.'' Doordat deelnemers weinig koolhydraten blijven eten en meer eiwitten, wordt de spiermassa niet afgebroken en blijft de stofwisseling op pijl, waardoor je geen jojo-effect en geen hongergevoel hebt. Het traject begint met een pakket vol variatiedoosjes en een kookboek. Ook op de website van Power Slim zijn recepten te vinden. Meer weten? Kijk dan op http://thebetteryou.nl en www.powerslim.nl. The Better You, Londen 12 in Barendrecht, 0654154884, info@thebetteryou.nl.

Advertenties uit de krant