Afbeelding

Bekende koks bij Makro

Algemeen

BARENDRECHT – Klanten van Makro Barendrecht kunnen zich binnenkort laten inspireren door de bekendste koks van Nederland. Op zaterdag 15 december zijn Hans Spitsbaard, Rudolph van Veen en Gwenn Danis in de foodcourt van Makro Barendrecht.

Hans Spitsbaard, winnaar van televisieprogramma Heel Holland Bakt geeft een demonstratie. Klanten kunnen de lekkerste ideeën opdoen voor hun kerstkoffie en -koek.

Rudolph van Veen, topchef en bekend van 24Kitchen, geeft twee masterclasses van een uur. De eerste is 'kerst met duurzaam vlees van Hollands rund', de tweede is 'kerst met vergeten vissoorten van stichting Noordzeevis'. Meedoen kan voor 35 euro per persoon. Er kunnen per masterclass maximaal 25 mensen meedoen.

Wie zin heeft in een verrukkelijk dessert, kan terecht bij Gwenn Danis, finalist van Heel Holland Bakt. Zij geeft een demonstratie. Daarna zet je het met kerst zelf op tafel.

Wie interesse heeft in de masterclass van Rudolph van Veen, kan zich aanmelden door te mailen naar klantenservice.barendrecht@makro.nl.

Makro Barendrecht is te vinden aan Zeemanstraat 2 in Barendrecht. Zie ook www.makro.nl/vestigingen/barendrecht.

Advertenties uit de krant