Tina Jakoeb en Leendert Mijnders
Tina Jakoeb en Leendert Mijnders Foto:

Gesprek met lijsttrekkers wordt herhaald

Algemeen

BARENDRECHT – Maandag 14 februari zijn tussen 14 en 17 uur lijsttrekkers Tina Jakoeb (PvdA) en Leendert Mijnders (SGP-CU) te gast in het programma Met Van Mill door de Middag op Exxact Barendrecht. 

Het is een herhaling van de uitzending van donderdag 10 februari. 

De twee lijsttrekkers worden geïnterviewd door Sebastiaan van Mill (Exxact) en Arco van der Lee (De Schakel). Hierbij komen belangrijke politieke thema’s, de speerpunten van hun verkiezingsprogramma en hun persoonlijke motivatie aan de orde. 

In de aanloop naar de verkiezingen van 16 maart worden alle lijsttrekkers live geïnterviewd in het radioprogramma Met Van Mill door de Middag. Op 10 maart staan deze interviews als verhaal in De Schakel. De interviews staan dan ook, met videobeelden, op de websites van de krant en van de omroep. 

Het gesprek van Tina Jakoeb (PvdA) is te horen tussen 14 en 15 uur. Leendert Mijnders (SGP-CU) komt tussen 16 en 17 uur aan het woord.
Deze aflevering wordt herhaald op maandag 14 februari van 14 tot 17 uur.

Tussen 15.30 en 16 uur is er bovendien aandacht voor het verkiezingsdebat over ouderenzorg, dat woensdagmiddag gehouden wordt. Petra Teunissen en Cees Buys vertellen erover. 

Donderdag

Op donderdag 17 februari van 14 tot 17 uur, zijn de lijsttrekkers Johan Lengkeek (CDA) en Cees Schaap (VVD) te horen in dit programma op Exxact Barendrecht.

exxact.nl

Advertenties uit de krant