Afbeelding

Spirit dames 1 kampioen in de 1e klasse

Algemeen

BARENDRECHT - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Spirit is op zaterdag 21 mei kampioen geworden in de 1e klasse A.

Het team van coach Wouter van der Pas en Bradley Geerlings pakte het kampioenschap zonder zelf in actie te komen. Door een nederlaag van de directe concurrent waren de dames niet meer te achterhalen en kon de champagne ontkurkt worden.

Na een uitstekende eerste seizoenshelft waar geen enkele wedstrijd verloren is gegaan in de 1e klasse en daardoor de concurrentie al op ruime afstand werd gezet, is in de tweede helft van het seizoen de klus geklaard.

Komend seizoen hopen de dames uit te komen in de hoger aanschreven promotieklasse. Dit gaat trainer/coach Wouter van der Pas doen met nagenoeg dezelfde selectie aangevuld met de twee talentvolle speelsters Julie van der Meer en Manon Jacobs. Ook is Spirit er in geslaagd Femke van der Kleij te strikken, afkomstig uit de 2e divisie en daardoor een gewenste versterking.

Het doel van komend seizoen is ambitieus ‘meedoen om een plek in de hoogste regionen van de competitie’, geeft coach Wouter van der Pas aan. Promoveren naar de landelijke divisie blijft het doel binnen het meerjarenplan. Komend seizoen gaan we er voor zorgen dat de punten in Barendrecht blijven.

Wie eens samen met Spirit dames 1 mee wil trainen, krijgt binnenkort de kans. Op donderdag 9-juni organiseert Spirit dames 1 om 20 uur een volleybalclinic voor dames in de leeftijd van 16 tot en met 40 jaar. Aanmelden voor deze clinic kan via secretaris@cvv-spirit.nl en is gratis.

Advertenties uit de krant