Melih Kosker van Papi is trots op de prijs.
Melih Kosker van Papi is trots op de prijs. Foto:

Ristorante PaPi onderscheiden met Nederlandse Horeca Prijs

Algemeen

BARENDRECHT - Ristorante PaPi, geopend op 23 februari 2018 aan het Doormanplein, is bekroond met de Nederlandse Horeca Prijs 2023 en 2024.

Deze onderscheiding erkent de bijdrage van het restaurant aan de lokale horecasector en hun inzet om de Italiaanse keuken en sfeer naar Barendrecht te brengen.

PvdA-raadslid Tina Jakoeb en VVD-raadslid Cees Schaap hebben op 26 januari een kort bezoek gebracht aan de eigenaar om hem te feliciteren. Ze overhandigden een bloemetje als blijk van waardering voor de prestatie van Ristorante PaPi. Dit familiebedrijf heeft zich gevestigd als een belangrijke ontmoetingsplek in de gemeenschap, met ruimte voor 50 gasten en de mogelijkheid tot afhalen.

De Nederlandse Horeca Prijs, uitgereikt op 22 januari in Theater Figi te Zeist, dient als een nationaal platform om uitmuntendheid binnen de horeca te erkennen en te vieren. Deze onderscheiding bevestigt de toewijding van Ristorante PaPi aan het leveren van een uitzonderlijke eetervaring en diens bijdrage aan de bevordering van de sector als geheel.

Horecagelegenheden worden alleen genomineerd als zij boven de 30 stemmen hebben, PaPi heeft 34 stemmen. PaPi was het enige genomineerde restaurant uit Barendrecht in de categorie ‘restaurant’ en gemeente Barendrecht. Op de eindstand met de hoogste waardering van de provincie Zuid-Holland staat PaPi op plaats 20 van de 22.

Advertenties uit de krant