Afbeelding

BBC-ontbijt in de Cluys

Algemeen

ROTTERDAM - De leden van Business Breakfast Club (BBC) Barendrecht waren donderdag 21 april te gast bij ABN AMRO.
Hier genoten de leden van het prachtige uitzicht over de skyline van Rotterdam, terwijl ze welkom werden geheten door Robbin Extra, relatiemanager commercial clients. Het goed verzorgde ontbijt viel erg in de smaak.

Dit keer werd de elevator pitch gedaan door Vivian van Krimpen van Tempo Team. Zij vertelde onder andere dat Tempo Team vanaf mei ook een kantoor heeft in Barendrecht, waarschijnlijk aan de Hamburg, vlakbij Ikea.
Ingrid Hartog, bestuurder van Distinto, gaf nog een update over de gang van zaken rondom het Huis Distinto en haar gebruikers. Zij zoemde in op het Learn2do-project, wat toekomst biedt aan jongeren die nergens meer op school terecht kunnen.

Het eerstvolgende ontbijt vindt plaats op donderdag 19 mei bij van der Valk in Ridderkerk. Wie zelf een ontbijt wil organiseren of een elevator pitch wil houden, kan contact opnemen met Niels Kaashoek via 06-46361095 of nielskaashoek@stichtingdistinto.nl.

Leden van BBC netwerken voor het goede doel. Ze steunen Huis Distinto, gevestigd in Barendrecht. De stichting wil een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen met een psychiatrische beperking en hun ouders.

Advertenties uit de krant