Afbeelding

Zomereditie Open Coffee geslaagd

Algemeen

BARENDRECHT - Ondanks de start van de vakantieperiode, bezochten zo'n veertig ondernemers woensdag 20 juli de 'Zomer Editie' van Open Coffee Barendrecht. Dit keer had de Open Coffee (OCB) een sportief tintje en waren de ondernemers te gast bij Shoot Sportsbar van Hockey Club Barendrecht (HCB).

Vanaf 9 uur werden de ondernemers ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Ook dit keer kregen drie deelnemers de mogelijkheid om hun activiteiten voor alle aanwezigen in de schijnwerpers te zetten. Dit keer waren  dat Tempo Team, Cloud Advies en Van Gastel en Bal Advocaten.

Daarna was het weer tijd voor speeddaten, waarbij de deelnemers in een kort tijdsbestek werden uitgedaagd om hun activiteiten voor een aantal andere ondernemers te pitchen.

Wie bij de volgende editie van Open Coffee Barendrecht aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden. Het aantal plaatsen op woensdag 17 augustus is beperkt. Plaats van handeling is dan Romar Led's Design Experience aan Ebweg 32-34 in Barendrecht. Aanmelden kan opencoffeebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant