Afbeelding

Knippen en woondeco onder één dak

Algemeen

BARENDRECHT - Wat is de overeenkomst tussen een kapsalon en woondecoratie? Inderdaad, zo op het eerste gezicht is er geen overeenkomst. Toch is Jordi's Haarspecialist en HobbyHome & More onder één dak te vinden in de oude dorpskern van Barendrecht.

,,Mijn winkel werd te groot omdat de verkoop van kappersproducten meer en meer via internet ging", zegt Désirée Visser, eigenaar van de kapsalon.
,,Margo van der Sterre was op zoek naar winkelruimte. Zodoende is de winkel in woondecoratie en het restylen van oude meubelen een jaar geleden bij mij in het pand gekomen. Shop in shop, om het maar eens populair te zeggen."

Zaterdag 29 oktober viert Désirée het vijftienjarig bestaan van de kapsalon. De zaak is dan open van 11 tot 14 uur.

Klanten die langskomen ontvangen die dag een cadeau en alle producten zijn met korting te koop. Daarna is er nog een receptie tot 16 uur. Margo geeft demonstraties in het restylen van meubelen en de verschillende verftechnieken die daarbij gebruikt kunnen worden.

'De gezelligste winkel van Barendrecht', zoals beide ondernemers hun zaak steevast benoemen, is gevestigd aan Dorpsstraat 171 in Barendrecht. Bellen kan naar 0180-626209.

Advertenties uit de krant