De eerste beautytruck van Nederland.
De eerste beautytruck van Nederland.

Beautytruck binnenkort actief

Algemeen

BARENDRECHT - Ursula van Leeuwen uit Barendrecht heeft een Nederlandse primeur: de Beautytruck 'Helemaal Mooii'. De eerste mobiele schoonheidssalon wordt maandag 30 januari feestelijk gelanceerd op het Binnenhof, het plein voor het gemeentehuis.

Ursula liep al jaren met het idee in haar hoofd. ,,Alles kan tegenwoordig 'on demand', waarom dit niet? Tussen de bedrijven door heb ik steeds aan het plan gewerkt. Eerst werkte ik tien jaar op de cosmetica-afdeling van Parfumerie Van Weijen. Daarna als corner manager bij Estee Lauder en de laatste jaren als store-manager bij Rivièra de Maison. Fantastisch, maar mijn droom was voor mezelf te beginnen. Daarom opende ik in oktober eerst mijn thuissalon 'Helemaal Mooii'. Nu volgt de Beautytruck, na een gedegen voorbereiding.''

En dat was een spannende stap, want Ursula moest de truck helemaal zelf ontwikkelen. Ze richt haar mobiele salon gezellig in.

Langs de zijkant kunnen klanten heerlijk zitten op de lange banken vol kussens. Natuurlijk staat er ook een behandelstoel in met alle professionele apparatuur. En een keukentje, wat er zullen ook feestjes gegeven worden.

Klanten kunnen terecht voor gezichtsbehandelingen, manicure/pedicure, make-up, wimper-extensions en het bijwerken van wenkbrauwen. Ursula werkt met de merken Payot, CND Shelllac en T.LeClerc.

Feestjes kunnen op allerlei manieren: een kinderfeestje waarbij de meiden oefenen met nagels lakken, zelf gelakt worden door Ursula en op de foto gaan met leuke attributen. Voor oudere meiden (sweet sixteen) is het feestje meer op make-up gericht. Vriendinnen kunnen een party of vrijgezellenfeest vieren.

De Beautytruck staat straks elke maandag op het Binnenhof en op dinsdag in Zwijndrecht bij de Passage. De andere dagen is de truck te boeken voor feestjes en party's. Ook is de beautytruck beschikbaar voor evenementen van bedrijven. Ursula parkeert letterlijk voor de deur van de klant. In het online boekingssysteem is straks precies te zien waar de truck is.

Zie ook www.beautytruck.nl. De Beautytruck is te volgen op Instagram, Twitter en Facebook (onder Helemaal Mooii).

Advertenties uit de krant