Afbeelding

Harmonievereniging ontvangt bijdrage van DeltaPORT Donatiefonds

Algemeen

BARENDRECHT - De lokale adviescommissie van het DeltaPORT Donatiefonds heeft besloten een financiële bijdrage te leveren aan het nieuwjaarsconcert van  slagwerkgroep Adrumaline, onderdeel van Harmonievereniging Barendrecht. Adrumaline heeft op deze manier een groot aantal jubilarissen uit hun midden een onvergetelijke avond bezorgd en tevens het publiek laten genieten van een daverende show  die mede door de bijdrage van hun nieuwe dirigent Ronald Boumans zeer sprankelend en vernieuwend was. De bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds maakt dit mogelijk.

Het DeltaPORT Donatiefonds is opgericht in 2007 door de 'bedrijvige buren' van de inwoners van Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne. Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor haven en industrie in Mainport Rotterdam.

Het DeltaPORT Donatiefonds steunt financieel projecten op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie. De betrokken haven- en industriële bedrijven uit de regio willen daarmee nieuwe initiatieven van instellingen zonder winstoogmerk stimuleren.

De Adviescommissie heeft uit het budget voor lokale projecten een bedrag toegekend van 425 euro. Dit betekent een financieel steuntje in de rug om deze waardevolle activiteit van de Harmonievereniging mogelijk te maken.

Advertenties uit de krant