Afbeelding

Feest in Het Rozenpakhuys

Algemeen

BARENDRECHT - De eerste zonnestralen van de dag prikken door de bewolking. Het is half acht. De winkel aan de Middeldijk is nog gesloten, maar voor John Scheurkogel is de dag al lang begonnen.

"Er is wat werk van gisteren blijven liggen en de winkel moet, als we om acht uur opengaan, weer tiptop in orde zijn, dus dan is het wat vroeger opstaan".John oogt fris en enthousiast. Geen spoor van ochtendhumeur bij de ondernemer die vijf jaar geleden 'Het Rozenpakhuys' van Marien Huygen overnam.,,De bedrijfsnaam dekt al lang de lading niet meer. Het assortiment is in vijf jaar enorm gegroeid en bevat veel meer dan rozen. We verkopen planten en bomen voor binnen en buiten. Maar ook voor potten, zijde bloemen en ander decoratie materiaal is veel ruimte gereserveerd. We zijn anders dan de grote centra. Bij ons bijvoorbeeld geen verplichte route door heel de winkel. Voor de deur parkeren, even snel naar binnen voor een mooi boeket en weer weg, kan nog bij ons. Goede kwaliteit tegen nette prijzen en klantvriendelijk zijn, daar staan we voor."

Weekend weg

Met vijf knalaanbiedingen, kans op een weekend weg voor twee personen bij besteding van € 15,00 en voor iedere bezoeker gratis koffie of thee met een gebakje, viert Het Rozenpakhuys vrijdag 24 en zaterdag 25 maart haar eerste lustrum.

Advertenties uit de krant