Afbeelding

Masterclass Scenario Schrijven voor bedrijven

Algemeen

BARENDRECHT - Theater Het Kruispunt geeft donderdag 21 september in samenwerking met sponsorpartners Digisource en Tinke een masterclass Scenario Schrijven voor bedrijven. Daar leert men onder begeleiding van gelauwerd scenarioschrijver Moniek Kramer (scenario Lucia de B.) aan de hand van filmfragmenten en opdrachten de basisprincipes van het vertellen van je verhaal in beeld.

Aandachtspunten tijdens de Masterclass zijn het positioneren van je je bedrijf in de wereld, het communiceren van je idee, eigen verhaal, of (verborgen) boodschap, het omzetten van uitdagingen of doel in een pakkend beeldverhaal. Ook komt aan de orde hoe je een spannende manier laat zien wat je waard bent of wat je te bieden hebt en leert men werknemers goede feedback te geven via een interne bedrijfsfilm.

Deze Masterclass is een eerste opmaat naar een nog in ontwikkeling zijnde nieuwe Businessclub waar theater Het Kruispunt, Digisource en Tinke de initiators van zijn. Een businessclub waarbij deelnemers hun organisatie inhoudelijk verder helpen groeien in de snel veranderende samenleving en waar creativiteit en business hand in hand samengaan. Tijdens deze avond wordt het idee van de Businessclub gepresenteerd.

De masterclass wordt van 19 tot 22 uur gegeven in het theater. Meedoen kost 150 euro per persoon (exclusief btw) en 75 euro voor elk volgende persoon van hetzelfde bedrijf. Voor 25 euro kan men meedoen aan het buffet inclusief twee consumpties bij Spruit eten & drinken (18 tot 19 uur).

Aanmelden kan via info@theaterhetkruispunt.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres. Komen er meerdere personen uit één bedrijf, dan graag alle namen in één mail verwerken. Men ontvangt dan een factuur/bevestiging.

De masterclass gaat door bij voldoende aanmeldingen (minimaal tien). Deelnemers ontvangen na aanmelding een bevestiging met alle benodigde informatie.

Advertenties uit de krant