Afbeelding

Gentlemen's Ride

Algemeen

BARENDRECHT – De vijfde editie van de Gentlemen's Ride vindt zaterdag 26 augustus plaats. De ludieke vintage fietstocht voert dit keer door de Hoeksche Waard. De deelnemers doen onderweg verschillende horecagelegenheden aan.

Mannen kunnen met hun vader, broer en vrienden meefietsen, gekleed in de stijl van de jaren twintig, dertig en veertig. Bij de drie stops worden drankjes geserveerd. Er zijn prijzen voor de best geklede heer en de origineelste fiets. De eerste prijs is een weekend naar Brugge met twee overnachtingen, beschikbaar gesteld door Le Bonheur. Dynamic Travel doet er een gratis rondvaart bij. Fonkert BMW stelt BMW beschikbaar voor de heen- en terugreis. De tweede prijs is kleding van No Sense.

Een ticket kost 45 euro en is te koop bij Le Bonheur aan Middenbaan 85. Daarvoor krijgt men behalve de drie drankjes onderweg een oversteek met het Rhoonse Veer. En er wordt aansluitend gebarbecued. Hoewel de fietstocht enkel voor heren is, zijn dames bij deze afterparty ook van harte welkom. Zij betalen 12,50 euro. Heren fietsen niet alleen, maar doen ook mee aan diverse proeverijen: een wiskey-proeverij met zes soorten wiskey, een sigarenproeverij en een schoenenproeverij door Razz.

Meer over de Ride is te vinden op www.facebook.com/gentlemensridebarendrecht. Wie op de hoogte wil blijven kan de gratis app downloaden.

Advertenties uit de krant