Afbeelding

Raadsleden stellen zich voor

Algemeen

BARENDRECHT - In Gemeenteloket stellen wekelijks nieuwe raadsleden zich voor. Donderdag 24 mei zijn Richard Carlebur (EVB) en Johan Lengkeek (CDA) te gast. Richard Carlebur (28) zit sinds kort namens EVB in de gemeenteraad. Carlebur heeft onder meer de opleiding fysiotherapie gedaan en studeert nu filosofie. Hij woont sinds zijn zevende in Barendrecht.

Johan Lengkeek (55) is gemeenteraadslid namens CDA. Tot voor kort was hij voorzitter van Bewonersvereniging Oude Dorpskern. Hij helpt met het Zomer- en Winterfeest en werkt als afdelingshoofd toezicht gevaarlijke stoffen bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. Met zijn gezin woont hij nu bijna vijf jaar in de oude dorpskern van Barendrecht.

Ook burgemeester Jan van Belzen is te gast. Gemeente Barendrecht houdt zaterdag 26 mei een Informatiedag Veiligheid op het Middeldijkerplein in Carnisselande. De burgemeester vertelt wat er die dag te zien en te doen is. Welke veiligheidspartners zijn bij deze dag betrokken?

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politieke en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Het is elke donderdag vanaf 19 uur te beluisteren op 106.4 FM, 105.9 FM op de kabel, via de app en exxact.nl. Eerdere uitzendingen zijn te beluisteren via exxact.nl/gemeenteloket.

Advertenties uit de krant