Afbeelding

Denk mee over Carnisse Veste

Algemeen

BARENDRECHT - Hoe kunnen we samen Carnisse Veste vitaler maken? Deze vraag staat centraal op dinsdag 2 april van 18.30 uur tot 20 uur in het kantoor van Ping Properties in Carnisse Veste, naast Kruidvat. Wij nodigen u graag uit voor deze bijeenkomst.

Carnisse Veste biedt veel voorzieningen voor de wijk Carnisselande, maar in de buurt leven wel zorgen over gebrek aan levendigheid en ervaren overlast. Veel wijkbewoners zien graag dat de gemeente meer regie pakt en daarnaast vaart brengt in de vernieuwing van het Havenhoofd.

Meer activiteiten

In februari hebben we al gesproken met bewoners, het bestuur van de winkeliersvereniging en de eigenaar van het winkelcentrum. De uitkomst? Het gebied zou meer identiteit mogen hebben met meer verbindende activiteiten die zorgen voor een aantrekkelijke en aangename sfeer voor bewoners en bezoekers. Wat dat concreet betekent en wat u van welke partij mag verwachten, willen we met u bespreken. De resultaten hiervan nemen we op in een activatieplan, waarmee alle betrokkenen aan de slag kunnen gaan.

In gesprek

Komt u als bewoners, ondernemer, afgevaardigde van een maatschappelijke organisatie of geïnteresseerde ook langs? Om 18.30 uur is de aftrap door Tessa Vosjan (Bureau Cosi) en Lennart van der Linden (wethouder Economie). Daarna gaan we graag in gesprek over de thema’s identiteit en samenhang van het gebied, verbindingen en ontmoetingsplekken, inrichting van het Havenhoofd en organiseren van activiteiten. Tot slot vertellen wij graag meer over het activatieplan en horen wij graag welke concrete ideeën u heeft. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op via H.Wieringa1@barendrecht.nl.

(bron: Blik op Barendrecht / gemeente Barendrecht)

Advertenties uit de krant