Lieve en vrolijke senior Droef geniet nog volop van het leven.
Lieve en vrolijke senior Droef geniet nog volop van het leven. Foto:

Droef wacht op een nieuw thuis

Algemeen

REGIO - De oudste (honden) bewoner in De Dierenstee is Droef. Die naam doet wat triest aan, maar Droef is echt allesbehalve dat. Deze lieve en vrolijke senior geniet nog volop van het leven.  

Droef is een hele vriendelijke en aanhankelijke dame die zó dol op aandacht is dat ze vaak vergeet dat ze met haar postuur iedereen zo omverloopt.... Droef viert in april haar tiende verjaardag en is daarmee niet meer een van de jongsten. Helaas gaat het ouder worden vaak gepaard met het krijgen van kwaaltjes en dat is ook bij Droef het geval. 

Een aantal jaren geleden is haar baarmoeder verwijderd en momenteel heeft Droef last van artrose, waar ze dagelijks een voedingssupplement voor krijgt, en kampt ze met een chronische oorontsteking. Ze heeft dus zeker wat extra medische zorg nodig. Droef kon bij haar vorige eigenaar lekker buiten rondscharrelen op het terrein rondom haar huis. Die vrijheid moet ze bij een nieuwe baas ook weer krijgen, dus een thuis met veel (omheinde) buitenruimte is echt een must. Daar deed Droef ook vaak haar behoefte, ze doet dit eigenlijk niet, aangelijnd, tijdens een wandeling. Lange wandelingen zijn sowieso niet meer aan Droef besteed vanwege haar artrose. 

Veel drukte ook niet meer trouwens, dus voor Droef wordt een plek gezocht zonder jonge kinderen en andere huisdieren. Ze verdient echt een thuis waar ze een rustige en liefdevolle oude dag mag gaan doorbrengen bij een baas die de extra medische zorg voor Droef niet bezwaarlijk vindt. Haar toekomstige eigenaar kan weliswaar niet zo lang meer van Droef gaan genieten, hij of zij krijgt er wel dubbel zoveel liefde van Droef voor terug. 

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, Tel. 0186 – 655 150, Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl

Advertenties uit de krant