Het team FF.Friends werd eerste.
Het team FF.Friends werd eerste. Foto: EdFotografie

FunkyFeet weer in de Prijzen

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen zondag was het de tweede wedstrijddag voor de vijf selectie teams van FunkyFeet. Ze reisden met 63 dansers, 2 coaches en heel veel fans af naar Hoofddorp voor de tweede wedstrijd van het seizoen bij ShellWeDanceEvent.

Op 24 maart was de eerste wedstrijd, toen waren alle teams in de prijzen gevallen. Drie teams waren zelfs gepromoveerd naar een hoger level. De druk lag zondag dus enorm hoog, maar de dansers zijn de uitdaging aangegaan en weer met heel veel succes.

Het jongste team FF.Funky´s (10 - 13 jaar) heeft een tweede plaats behaald. FF.Friends (13 - 15 jaar) was vorige keer gepromoveerd en behaalde nu in een hoger level de eerste plaats.

FFDreamteam was ook gepromoveerd en deed nu voor het eerst mee in level 2, dit is het hoogste level in hun leeftijdscategorie. Helaas hebben ze hier geen prijs gewonnen, maar ze hebben zich heel goed staande gehouden tussen deze super goede dansteams. Omdat de The.F,Crew (15 - 17 jaar) ook gepromoveerd was dansten ze nu samen met The.F.Family (15 - 24 jaar) in de oudste categorie, sportieve concurrentie dus voor de dansers. The.F.Crew heeft een derde plaats behaald en The.F.Family de tweede plaats, ze zijn dus enorm aan elkaar gewaagd.

Coaches Susan Watson, Anique Schoonebeek en Kiomi van de Borght hebben samen met de dansers weer een top prestatie geleverd. De teams gaan na deze meteen flink aan de bak voor de derde wedstrijd. Deze is op 14 april in Hoofddorp.

Advertenties uit de krant