Afbeelding
Foto:

Kermis van 23 tot en met 27 april

Algemeen

BARENDRECHT - De kermis op het Binnenhof is er van dinsdag 23 april tot en met zaterdag 27 april.

De kermis is dagelijks open van 13 tot 23 uur, met uitzondering van zaterdag 27 april, Koningsdag. Dan is de kermis te bezoeken tussen 10 en 23 uur. De attracties komen op de parkeerterreinen aan de kant van Theater het Kruispunt en aan de zijde van het gemeentehuis. De parkeerplaatsen aan het Binnenhof zijn tijdens de kermis niet beschikbaar.

De opbouw van de kermis start op zondag 21 april om 13 uur en gaat maandag 22 april verder. De afbouw vindt plaats op zaterdag 27 april tussen 23.30 uur en 1 uur en zondag 28 april vanaf 13 uur.
De weekmarkt staat op vrijdag 26 april eenmalig op de Binnenlandse Baan tot aan de inrit van ’t Vlak, in het verlengde van de kermis.

Andere verkeerssituatie

De Binnenlandse Baan is tijdens de kermisperiode afgesloten ter hoogte van het kruispunt 1e Baren[1]drechtseweg/Binnenlandse Baan tot aan de inrit van ’t Vlak. Net als andere tijdelijke verkeersaanpassingen en de situatie in verband met de werkzaamheden voor het verbreden van het fietspad langs het water bij het kruispunt Binnenlandse Baan/Buitenlandse Baan tot de Maasstraat wordt dit aangegeven met borden. Direct omwonenden hebben een brief met aanvullende informatie ontvangen. Vragen? Bel dan 14 0180 of mail naar evenementenloket@barendrecht.nl.

(bron: Blik op Barendrecht / Gemeente Barendrecht)

Advertenties uit de krant