Afbeelding
Foto:

Tsubaki steunt Roparun Dalton team

Algemeen

BARENDRECHT - Roparun teamleden van Dalton Lyceum Barendrecht hebben een cheque van 3.000 euro ontvangen van het bedrijf Tsubaki.

De medewerkers van Tsubaki waren zondag speciaal naar Nederland gekomen voor de marathon van Rotterdam. Naast de Tsubaki hardlopers zorgden andere collega’s voor vervoer, catering en de nodige aanmoedigingen tijdens de run. Directeur Frank Rosmolen had een record aantal stappen gezet die dag om door de hele stad ‘zijn’ lopers aan te moedigen.

In de avond werd er gedineerd in het van der Valk hotel Ridderkerk voor Tsubaki medewerkers en genodigden. Naast het uitreiken van de marathonmedailles aan de hardlopers werd er ook een cheque overhandigd aan Roparun teamleden van Dalton Lyceum Barendrecht. De cheque van 3.000 euro komt ten goede aan Stichting Roparun.

Het contact met het Roparunteam kwam tot stand via één van de teamcaptains van het Dalton Lyceum Barendrecht, Lindsey Faken. Zij wordt als hardloopster gesteund door het bedrijf. In de sponsorovereenkomst tussen Lindsey en Tsubaki is een bedrag vastgezet dat naar een goed doel gaat. Dit jaar is besloten om het bedrag te doneren aan haar Roparunteam 128 Dalton Lyceum Barendrecht.

Dalton Lyceum Barendrecht team zal tijdens de Pinksteren van 18 tot en met 20 mei de route Frankrijk lopen. Zij zullen starten vanaf de nieuwe startlocatie in Clastres en finishen in Rotterdam.

Advertenties uit de krant