Afbeelding
Foto: EdFotografie

FunkyFeet danst zich weer in de prijzen

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen zondag was het de derde wedstrijddag voor de vijf selectie teams van FunkyFeet. Ze reisden wederom met 63 dansers, 2 coaches en heel veel fans af naar Hoofddorp voor de derde wedstrijd van het seizoen bij ShellWeDanceEvent.

Omdat de vorige twee wedstrijden zo succesvol waren lag de druk lag dus weer enorm hoog, maar de dansers hadden goed getraind en nog meer dingen geperfectioneerd dus ze hadden er enorm zin in. Het jongste team FF.Funky´s (10 - 13 jaar) heeft net als vorige keer een tweede plaats behaald. FF.Friends (13 - 15 jaar) was vorige keer eerste en deze keer vijfde. Het was deze keer een behoorlijk zware categorie. Ze gaan er voor de volgende wedstijd in mei gewoon nog harder tegenaan.

FFDreamteam (14 - 16 jaar) danst in het hoogste level voor hun leeftijd en hebben hier een prachtige derde plaats behaald. The.F,Crew (15 - 17 jaar) viel deze keer helaas net buiten de prijzen en The.F.Family (15 - 24 jaar) in de oudste categorie, heeft net als vorige keer weer een hele mooie tweede prijs behaald.

De Coaches Susan Watson, Anique Schoonebeek en Kiomi van de Borght zijn weer enorm trots op alle dansers. De teams gaan na deze dag meteen flink aan de bak voor de vierde wedstrijd. Deze is op 12 april in Barneveld. Na deze wedstrijd hopen alle teams genoeg punten verzameld te hebben voor het NK in Juni in Wageningen.

Ook gaan alle FunkyFeet dansers nu oefenen voor de eindvoorstelling, FunkyFeet Grows Up 2024. Deze is op 29 en 30 juni in Theater Zuidplein. FunkyFeet bestaat dan 20 jaar, deze bijzondere mijlpaal wordt weer uitbundig gevierd in het Theater met alle dansers en fans.

(foto)

Advertenties uit de krant