(Foto: Jaap Reedijk)
(Foto: Jaap Reedijk)

De Tip: feestelijke preview avond van Theater het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Op woensdag 22 mei presenteert Theater het Kruispunt ‘De Tip’. Een feestelijke avond waarbij het publiek een live voorproefje krijgt van wat er voor seizoen 2024 / 2025 op het programma staat.

Wie er optreden is een verrassing, maar zeker is dat het een gevarieerde en feestelijke avond wordt. Chantal Kradolfer, directeur van Theater het Kruispunt, is enthousiast om het nieuwe programma te kunnen presenteren. Van peuter- kleuterochtenden tot aan de grootste shows, van jonge talenten tot aan de bekendste namen en van intieme muziekvoorstellingen tot aan swingende concerten. En niet te vergeten de beste films.

Seizoen 2024 / 2025 wordt een jubileumseizoen. Want Theater het Kruispunt bestaat 30 jaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen en het belooft een mooi jubileumseizoen te worden.

Op vrijdag 17 mei, 10 uur staat het nieuwe programma online op www.theaterhetkruispunt.nl en start de verkoop exclusief voor de vrienden van het theater.

Op donderdag 23 mei valt het programmaoverzicht bij iedereen in de bus die het afgelopen seizoen meer dan twee keer bij ons te gast is geweest. Het programmaoverzicht is vanaf 23 mei ook af te halen in Het Kruispunt.

De reguliere verkoop voor iedereen start op donderdag 23 juni, om 10 uur.

Kaarten voor De Tip zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl/detip

Advertenties uit de krant