Afbeelding

Nachtafsluitingen Heinenoordtunnel

Algemeen

BARENDRECHT - Rijkswaterstaat vervangt in februari onder andere de ventilatoren in de Heinenoordtunnel (A29) en wordt daarom een aantal nachten afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van een half uur.

De omleidingsroute gaat via de A15, de A16 en de N217 en wordt met borden aangegeven. De kiltunnel op deze route is een halfuur voor en een halfuur na de werkzaamheden tolvrij. Van maandag 8 februari tot zaterdag 13 februari en op donderdag 25 en vrijdag 26 februari is de veerpont tussen Spijkenisse en Oud-Beijerland en terug gratis.

De afsluitingen richting Bergen op Zoom beginnen in de nacht van dinsdag 2 februari van 1 tot 5 uur. Daarna is er van maandag 8 tot vrijdag 12 februari een afsluiting van 23 tot 5 uur. Op zaterdag 13 februari is de tunnel afgesloten van 1 tot 6 uur. In de richting van Rotterdam is de tunnel dicht op woensdag 3 februari van 1 tot 5 uur. Ook op donderdag 25 en vrijdag 26 februari is de tunnel dicht tussen 1 en 5 uur. Meer informatie over alle afsluitingen staat op www.rijkswaterstaat.nl

Advertenties uit de krant