Afbeelding

Noor en Lize helpen De Kleine Duiker

Algemeen

BARENDRECHT – De medewerkers van De Kleine Duiker kwamen donderdag 25 april bijeen. Ze kwamen samen in het Duykerhuis. Normaal is dit de thuishaven van Humanitas op de boerderij. Er was nog geen stroom, dus het werd een samenkomst in de schemering.

Voorzitter Kees Silvis vertelde dat er op dit moment hard wordt gewerkt aan vervangende toiletten. Een tijdelijke horecafaciliteit is een belangrijk doel voor de korte termijn. Het bestuur hoopt dat er over anderhalf jaar een nieuw hoofdgebouw staat. 

Burgemeester Ronald Schneider was ook te gast. Hij was onder de indruk van de inzet van het personeel en de vrijwilligers en de positieve mindset van ‘schouders eronder, we gaan er iets van maken’.

Daarnaast kwamen Noor en Lize, van 8 jaar, een zelf verdiende bijdrage aan de doneeractie overhandigen. Ze hadden het geld bij elkaar gebracht door onder meer een heitje voor een karweitje en het verkopen van armbandjes.

“Ontzettend lief en weer een teken van hoe er door Barendrecht wordt meegeleefd na de brand…”, reageert een van de medewerkers van de boerderij.

Advertenties uit de krant