Afbeelding

Calvijn speelt Annie met succes

Algemeen

BARENDRECHT - Een aantal mavo-leerlingen van Calvijn Groene Hart heeft een spetterende musical gespeeld voor publiek.

Dit keer was er gekozen voor de musical Annie. Haar belevenissen als wees bleken bij jong en oud tot de verbeelding te spreken en zorgden voor veel enthousiasme.
Annie is een musical uit 1977. Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet.

Professioneel
De musical was zeer professioneel vormgegeven. De leerlingen dansten, zongen en acteerden erop los. Bovendien hadden de leerlingen uit 3vwo voor een mooi decor inclusief film gezorgd.

Bij een van de voorstellingen was er wel heel bijzonder publiek, namelijk groep 4B van de Groen van Prinsterer. Zij waren de prijswinnaars van de traditionele Calvijn Sinterklaas-kleurwedstrijd.

Vol lof
De spelers vonden deze voorstelling er qua sfeer bovenuit springen door de pure en enthousiaste reacties van de kinderen. Ook de leerkrachten en ouders die de groepen begeleidden waren vol lof. De musical was dus weer een groot succes.

Advertenties uit de krant