Logo deschakelbarendrecht.nl

Aftrap Barendrecht's Got Talent

  •   112 keer gelezen

BARENDRECHT – Barendrecht's Got Talent werd donderdag 7 september om 19 uur afgetrapt in theater Het Kruispunt. Samen met acteur/ theatermaker Armin Tashakoor gaan jongeren van 14 tot 22 jaar in Barendrecht's Got Talent werken aan een snelle, moderne theaterproductie. Alle belangrijke facetten van het maken van een voorstelling komen aanbod. Zo krijgen de jongeren acteer- en danslessen en er wordt met hen gesproken over de inhoud en thematiek van de voorstelling. 

Tien Barendrechtse tieners doen mee. Ze werden donderdagavond verwelkomd door Armin Tashakoor en kregen een rondleiding door Het Kruispunt, waarna de eerste repetitie begon. Er wordt vanaf nu iedere donderdagavond afwisselend gerepeteerd in Blok0180 en Het Kruispunt. Vrijdag 15 december om 20 uur is de theaterproductie te zien op het podium van Blok0180.

Deze productie is het eerste wapenfeit van productiehuis Blokpunt, een samenwerkingsverband tussen theater Het Kruispunt en Blok0180 van Jeugd- & Jongerenwerk KijkopWelzijn. Dit nieuwe initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. Blokpunt heeft als missie het scheppen van een mogelijkheid om jongeren uit Barendrecht te stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

reageer als eerste
Meer berichten